Helsingborg under militära CHEMTRAIL-attacker kategoriserade som EXOTISKA VAPEN. Sedan början av sommaren 2008 sprayas vi i stort sett dagligen med CHEMTRAILS från militära plygplan. Himlen är grå och tung, luften är tjock och ger en besk smak i munnen, näsan rinner … etc …

Det var då jag befann mig i USA, som jag först blev uppmärksam på chemtrails. Över solskensstaten Californiens södra del, kunde man ofta beskåda chemtrail-piloternas metodiska arbetssätt, de sprayade oftast ut gifterna i design av stora kors och galler, en kort stund senare täcktes himlen av ett stort eller flera mindre molntäcke.

Jag upplevede det som en befrielse då jag lämnade den grymt förorenade staden Los Angeles år 2006, för att återvända i min ”dear darlig” fräscha kuststad Helsingborg.

Till min stora besvikelse började jag noterade under sommaren 2006 att även chemtrail-piloter blivit kontrakterade för att spy ut gifter över Sveriges befolkning … Jag som haft uppfattningen att vi i Sverige hade mycket miljömedvetna politiker. Uppenbart har EU:s och USA:s drivande militär politik haft/har en avgörande betydelse även i hur illa vår miljöpolitik hanteras idag!

Bra att veta:

De synliga SKILLNADERNA mellan ett flygplans vanliga CONTRAIL-utsläpp och militärens CHEMTRAIL-utsläpp avslöjas genom att: contrails försvinner efter några minuter – medan chemtrails breder ut sig och stannar kvar i timmar och bildar tunna eller kraftiga molntäcke beroende på hur kraftigtfullt sprayningarna utförts och från vilken höjd det skett.

Jag tar upp ämnet därför jag anser det vara av AKUT art både för vår miljö och vår hälsa!!!

Själv har jag informerat Helsingborgs Miljökontor i ämnet den 7 oktober 2008.

Den 3 november 2008 noterade jag strax innan lunchtid att militära flygplan hade börjat spraya ut chemtrails. Jag ringde då åter till Helsingborgs Miljökontor och bad Robert (som jag talade med även den 7 oktober) att gå ut och titta hur det såg ut då chemtrails sprayades ut. Han sa att han såg det från sitt kontorsfönster och menade på att det kommer att blåsa bort …!!! Ännu en av Statens myndigheter – ansvarstagande och förtroendeingivande i vanlig ordning …!! Blääuu …

På videon nedan med fokus över Helsingborg och Öresund, syns en del chemtrails av den lättare sorten.

Kongressman Dennis J. Kucinich, Ohio, USA presenterade den 2 oktober 2001, H.R. 2977: ett lagförslaget om upprättandet av ett internationellt avtal med förbud av rymdbaserade vapen. I lagförslaget är CHEMTRAILS och ELEKTROMAGNETISKA Vapen klassificerade i kategorin: EXOTISKA VAPEN.

Den 3 september 2008 skrev jag på Utrikesminister Carl Bildts blogg en kommentar i ämnet, och länkade med videon nedan.

Chemtrail Proof – German Military Exposed – German Scientists take the Government to Court over Chemtrails

Carl Bildt,

Var finns den fulla texten att tillgå angående att regeringen informerat riksdagen om att med militära flygplan spraya giftiga chemtrails över medborgarnas huvud?

Från i stort sett alla EU:s medlemsländer och the United States of America kommer rapporter om att medborgarna blir nedsprayade med giftiga chemtrails. Varför? Vi kräver att Sveriges regering redogör i detalj vad Sveriges försvarsmakt i dagsläget ”arbetar” med!! Därför det förfaller inte längre ligga under försvarsmaktens ansvar att försvara det nationella territoriumet och befolkningen – utan tvärom utövar försvarsmakten i det ”fördolda” krig mot Sveriges civilbefolkning genom riktade elektroniska ”Pearl Harbour-attacker och chemtrail-attacker från ovan – omöjliga att försvara sig emot. (Var tog miljödebatten vägen?) Den militära cocktailmix som numera severas nästan dagligen, bestående av bioteknologier och giftiga kemikalier är ett hot mot varje människas hälsa och livskvalite!! Eller ingår menyn i det GLOBALA POPULATIONSKONTROLL PROJEKTET?

Är det så att Sveriges regering är en av de 37 nationer som i tysthet signerat: The Open Sky Treaty – Covert Chemtrail Program?

Det förefaller så då chemtaril-piloterna hade minst sagt arbetsintensiva dagar över södra Sverige med början i fredags den 29 augusti, och nedsprayningen av befolkning och miljö fortsatte över hela helgen. Vi var många som utsattes för starka reaktioner i andningsorganen, såsom: tunghet att andas, hosta, rinnande näsor, nysningar, röda svidande ögon…etc…

Chemtrails över Danmark

Chemtrails över Norge

Chemtrails – UK Government admits deadly spraying

Hur får Sveriges statsledning ihop de giftiga CHEMTRAILS -SPRAYNINGARNA över tätbefolkade områden med genomtänkt MILJÖARBETE???

Är statsledningens mediastyrda miljöarbete enbart ett spel för galleriet… Troligtvis, därför 1+1= inte lika med 2…

14 svar to “Helsingborg under militära CHEMTRAIL-attacker kategoriserade som EXOTISKA VAPEN. Sedan början av sommaren 2008 sprayas vi i stort sett dagligen med CHEMTRAILS från militära plygplan. Himlen är grå och tung, luften är tjock och ger en besk smak i munnen, näsan rinner … etc …”

 1. MickeSthlm Says:

  Det ar sprayats chemtrails över stockholm i flera år vad jag vet. Ofta flyger det två plan olagligt nära varandra och spyr ut skiten samtidigt, samt att det görs kryss på himlen våldigt ofta. Det bästa sättet att skydda sig mot dessa gifter är att käka mycket spirulina och liknande alger, som driver ut gifter ur kroppen.

  • nathaliesview Says:

   Hej Micke,

   Jag är tacksam att du hör av dig! Jag har just undrat varför jag är en av de få personer i Sverige som både observerat och reagerat över chemtrails. De flesta jag har talat med i Sverige om ämnet, skakar på huvudet och anser jag är ”ute och reser”, och vill inte tala mer om ämnet.

   Har du någon uppfattning om varför det sprayas, och med vad? I Tyskland var de väldigt upprörda då sprayningarna uppdagades, och det framfördes på TV-nyheterna + vetenskapsmän skulle stämma Tysklands regering för sabbotaget.

   Tack också för rådet om alger, ska söka efter det i hälsokostaffären. Hittills har jag användt kollidalt silver, vilket i viss utsträckning dödar bakterier och virus.

   Trevlig Nobelafton! 🙂

   • Johan Says:

    Bäste Nathalie!, Regeringarna från framförallt USA o England, men även en hel del övriga EU-länders regeringar har efter påtryckningar,men även mutor på olika sätt accepterat i hemlighet befolkningsreduktion dvs sakta men säker (ännu så länge) globalt folkmord!
    Chemtrailen förstör framförallt vårt immunförsvar, men förgiftar även våra grödor och tillslut även vårt dricksvatten!
    Det kommer även att förgöra det mesta djurlivet också!
    Men för ett par år sedan invigdes i Nord Norge en gigantisk underjordisk s.k ”Världsbank” med fröer och djur ägg o spermier, från de flesta av Jordens Arter!
    De som har bestämt detta sitter mckt högt upp inom den s.k Finans Eliten dvs Rockefellers, Rotschildt och Jp-Morgan!
    De kontrollerar HELA VÄRLDENS FINANSER och de vill minska jordens befolkning till en lättare KONTROLLERBAR nivå!
    De finansierar direkt eller indirekt Chemtrails o även Vaccinerings agendorna.
    Det var fö Rockefellers som lät bygga upp WHO= Världs Hälso!? Organisationen.

   • nathaliesview Says:

    Hej Johan,

    Tack för din informativa kommentar!
    Du skriver att chemtrails förgiftar våra grödor och dricksvattnet – om just dessa förgiftningar, har det rapporterats i Skånska dagspressen de senaste veckorna! Uuurk…

    Vad ska vi göra? Ska vi fortsätta tillåta Sveriges regering att vara innehavare av sina politiska poster?

    Dessutom, förstår jag inte beslutsfattarna! Drabbar dessa problem inte dem och deras hälsa??

 2. Lennart Says:

  Nu är klockan 18. 50 2 Maj 2009 (skrev jag April i tidigare,
  är det fel. Nu kan ni gå ut och se vad som blivit
  kvar av dagens flygplansbesprutningar över Stockholm.
  Kolla södra delen. Gå ut NU. Kl.18.52 fortfarande ljust.

  Lördag 2/5 2009. Massiva utsläpp som ligger kvaröver Stockholm.

  mvh

 3. Lennart Says:

  I början av Oktober 2008 kom ett chemtrail-sprejande
  flygplan från öster, samtidigt kom ett hårt sprejande
  flygplan från väster. Något söder om det som kom från öster. Klarblå himmel.

  När planen närmar sig varandra så gör planet från väster
  en u-sväng och stänger samtidigt av sprej-mekanismen.
  U-svängen tar uppskattningsvis ca 1000 m att utföra.
  U-svängplanet går så upp jämsides med det från öster kommande flygplanet. Ungefär som om de kände varandra.
  Planen fortsatte så vidare mot väster, tungt sprejande,
  mycket nära varandra. Nära nog vingspets mot vingspets.
  En mycket märklig syn.

  Båda planen gick på ca 7000 m höjd. Klart synbara.
  Boeing-typ. Mycket stora plan.

  Detta hände rakt över Stockholms sydvästra förorter.
  Planen gick rakt (längs med) över Mälaren, västerut.

  Sedan dess har det fortsatt. Med vissa pauser.

  Förra veckan sprejade dom hårt över Stockholm. I alla
  riktningar. Från hög höjd.
  ————————-

 4. Lennart Says:

  Efter några sommarveckor utan chemtrails kom
  så ännu en kemisk/bakteriologisk attack över
  Stockholm för två dagar sedan. Flera flygplan
  sprejade kraftigt över Stockholm.
  Himlen färgades grå. Tjocka chemtrails lades ut
  kors och tvärs.

  • nathaliesview Says:

   Hej Lennart,

   Grattis till era chemtrail-fria veckor i Stockholm. Vi här i Helsingborgsområdet har också under några veckor haft tunnare sprejningar, så solen har åtminstone kunnat komma åt att skina på oss.

   Idag är vi åter ordentligt nerspejade, himlen är täckt av tunna vita chemtrail-slöjor, vilket resulterat i att vi har soldis.

 5. nathaliesview Says:

  Hej igen Lennart!

  Sprid gärna informationen till så många som möjligt!!

  STRANGE DAYS STRANGE SKIES

  LIFE IN THE TIME OF CHEMTRAILS 1997-2009: YOU ARE NOW BREATHING ETHYLENE DIBROMIDE, VIRALLY MUTATED MOLDS, NANO-PARTICULATES OF ALUMINUM AND BARIUM AND CATIONIC POLYMER FIBERS WITH UNIDENTIFIED BIO-ACTIVE MATERIAL: ”We the people have not been warned, advised or consulted but are certainly vulnerable to the outcomes.” Lightwatcher.com ”Biologic components have been reported in airborne samples that include: modified molds, desiccated red blood cells and exotic strains of bacteria”

  http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies?z=3&c=4&n=1&m=-1&w=4&x=0&p=14

 6. nathaliesview Says:

  SPACE PRESERVATION ACT OF 2001
  107th CONGRESS
  1st Session
  HR 2977

  To preserve the cooperative, peaceful uses of space for the benefit of all humankind by permanently prohibiting the basing of weapons in space by the United States, and to require the President to take action to adopt and implement a world treaty banning space-based weapons.

  IN THE HOUSE OF REPRESENTATIVES
  October 2, 2001

  (III) by expelling chemical or biological agents in the vicinity of a person.
  (B) Such terms include exotic weapons systems such as–
  (i) electronic, psychotronic, or information weapons;
  (ii) chemtrails;
  (iii) high altitude ultra low frequency weapons systems;
  (iv) plasma, electromagnetic, sonic, or ultrasonic weapons;
  (v) laser weapons systems;
  (vi) strategic, theater, tactical, or extraterrestrial weapons; and
  (vii) chemical, biological, environmental, climate, or tectonic weapons.

 7. Lennart Says:

  Verkar vara lugnt nu på chemtrail-fronten.
  Sedan September månad 2009 har jag inte kunnat iakta
  något. Hur är det i södra Sverige?

  • nathaliesview Says:

   Joo, Lennart – här fortsätter sprejningarna som förut – inga positiva förändringar här inte!!

   Senast lördag 6 feb. då himlen blev blå några timmar sprejades det, om än lite lättsammare, ett stort kryss av chemtrails sprejades rakt över himlen där jag befann mig.

   Intressant, förra helgen presenterade dagspressen ett stort reportage om att grundvattnet är förorenat i hela Skåne, vilket påstods vara orsakat av bekämpningsmedel. Några veckor tidigare kom en larmrapport om att grönsaker som odlats i Skåne innehåller för höga halter av gifter.

   Det är förenat med livsfara att svenska folket anställer politiker och tillåter dem att ”arbeta” utan att allmänheten (arbetsgivarna) tillåts ha full insyn i deras orkestrerade miljöproblem! …för att tala klarspråk…

 8. M Says:

  Observerar chemtrails var dag och bor i södra helsingborg, de sprejar som galningar här och de gör det oftast innan folk vaknat vid 6-7 tiden. Antagligen så det inte ska märkas. Folk går inte att prata med om det heller, de tror det är vanliga contrails! (LOL!) Finns det fler här i helsingborg att prata med om detta för jag känner mig så ensam. Ingen av mina vänner vill ta in informationen utan det heter att jag är hjärntvättad, men hur mycket bevis behöver de? De VILL inte se!

  • nathaliesview Says:

   Hej Margareta,

   Instämmer, de sprejar som galningar här – men det kommer också rapporter om sprejninar från övriga delar av Sverige.
   Detta är mycket obehagligt och skrämmande.

   Jag försökte informera Miljökontoret i Helsingborg just under en tuff dag-sprejning – som svar fick jag,
   av personen ifråga, då han tittade ut genom fönstret: aaahhh…det blåser bort… Så det är nog inte så märkligt
   att det inte går att tala med ”vanliga människor” heller om det. Tyvärr, känner jag inte till någon att prata med om detta – ingen
   vill lyssna på mig heller.

   Såg för ca ett år sedan en insändare i HD om chemtrails, insändaren blev sedvanligt bortgjord, kommentatorerna undrade just
   om han inte visste vad contrails var?! (LOL!)
   Kom just på att jag för ca 2-3 år sedan ringde en reporter på HD också under en sprejning, jag tyckte han borde ta upp det för
   vidare diskussion med allmänheten. Men icke…

   Hör gärna av dig igen!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: