I Sverige pågår – ett Stilla Krig under Tysta Vapen

“Beskåda en Färglös Häst”, Milton William Cooper, pg 36.

TOP SECRET
Tysta Vapen för Stilla Krig

Inledande Planerings Manual

Operationsanalys

Teknisk Handbok

TM-SW7905.1

VÄLKOMMEN OMBORD

Denna publikation markerar 25-årsdagen av det tredje världskriget, och så kallat “tyst krig”, vilket genomförs med hjälp av subjektiv biologisk krigföring, och utkämpas med “tysta vapen”.

Denna bok innehåller en inledande beskrivning av detta krig, dess strategier, och dess vapen.

Maj 1979 # 74-1120

SÄKERHET

Det är uppenbart omöjligt att diskutera social ingenjörskonst eller automatisering av ett samhälle, alltså teknik för sociala automationssystem (tysta vapen) på nationell eller global nivå utan innebörd av omfattande mål för social kontroll och förstörelse av människors liv, dvs, slaveri och folkmord.

Den här handboken är i sig en analog avsiktsförklaring. En sådan skrift måste säkras från offentlig granskning. Annars kan den bli erkänd som en formell förklaring av inhemska krig. I de fall då en person eller grupp av personer i en ställning som stormakt och utan full vetskap och medgivande från det offentliga, använder sådana kunskaper och metoder för ekonomiska erövring – Man måste förstå att ett tillstånd av inhemsk krigföring finns mellan denna person eller grupp av personer och allmänheten.

En lösning på dagens problem kräver ett synsätt som är hänsynslöst uppriktigt, utan att oroa sig över religiösa, moraliska och kulturella värden.

Du har kvalificerat dig för detta projekt på grund av din förmåga att se på det mänskliga samhället med kall objektivitet, och ändå analysera och diskutera dina iakttagelser och slutsatser med andra med liknande intellektuell kapacitet utan förlust av handlingsfrihet eller ödmjukhet. Sådana dygder utövas i ditt bästa intresse. Avvik inte från dem.

HISTORISK INLEDNING: Den tysta vapen tekniken har utvecklats från Operation Research (OR), en strategisk och taktisk metod som utvecklats inom den militära ledningen [Eisenhower] i England under andra världskriget. Det ursprungliga syftet med Operation Research var att studera de strategiska och taktiska problemen med luft-och landtransporters försvar med målet om en effektiv användning av begränsade militära medel mot utländska fiender (dvs., logistik).

Det var snart erkänt av de i maktposition att samma metoder kan vara användbara för att helt kontrollera ett samhälle.

Konstruerad under den sista halvan av decenniet av 1940-talet, den nya Quiet War maskinen stod så att säga i glänsande guldpläterad hårdvara på utställningslokalens golv 1954.

Det tysta kriget var tyst förklarat av den Internationella Eliten vid ett möte 1954.

ENERGI: Energi är erkänt som nyckeln till all aktivitet på jorden.

Beskrivning av införandet av tyst vapen:

Allt som förväntas från ett vanlig vapen förväntas av ett tyst vapen av sina upphovsmän, men bara genom sitt eget sätt att fungera.

-Det skjuter situationer, i stället för kulor, som drivs av databehandling, i stället för en kemisk reaktion (explosion), med ursprung från bitar av data, i stället för korn av krut, från en dator i stället för en pistol, som drivs av en programmerare, i stället för en skarpskytt, enligt order från en bank magnat, i stället för en militär allmänhet.

-Det skjuter inte med uppenbara explosiva ljud, orsakar inga uppenbara fysiska eller psykiska skador, och stör inte självklart det dagliga sociala livet.

-Men det avger ett otvetydigt “buller” som orsakar omisskännlig fysisk och psykisk skada, som otvetydigt stör det dagliga sociala livet, det vill säga entydigt för att en utbildad observatör, en som vet vad de ska leta efter.

-Allmänheten kan inte förstå detta vapen, och de kan inte tro att de attackeras med ett ljudlöst vapen.

-Allmänheten kan instinktivt känna att något är fel, men på grund av den tekniska karaktären hos de tysta vapen, kan de inte uttrycka sina känslor på ett rationellt sätt, eller hantera problemen med intelligens. De vet inte hur man ropar på hjälp, och vet inte hur man umgås med andra för att försvara sig emot det.

-När ett tyst vapen tillämpas gradvis, justerar sig allmänheten / anpassar sig till dess närvaro och lär sig att acceptera dess ingrepp i deras liv tills trycket (psykologiskt via ekonomi) blir för stort och de bryter ihop.

– För allmänheten, är de tysta vapen en typ av biologisk krigföring. De angriper vitalitet, alternativ, och rörligheten för individerna i ett samhälle genom att veta, förstå, manipulera, och angripa deras källor till fysisk och social energi, och deras fysiska och mentala känslomässigt starka och svaga sidor.

Behold a Pale Horse

Annonser

9 svar to “I Sverige pågår – ett Stilla Krig under Tysta Vapen”

 1. Josef Boberg Says:

  Hmmm… – Nathalie – En himla tur att överlevnads-potentialen för en människa i kött – i grund och botten är åt hållet oändlig – annars hade ju det här påhittet av den kriminella och förryckt idiotiskt stupida globala MaktPyramid-MaktElitens GalenPannor varit för djävligt… 🙂

 2. Alf Susaeg Says:

  17:18 2008-11-12
  Blev nåt ‘fel’ med/vid överföreingen nyss…
  så jag försöker igen…
  —————————-

  Hej Nathalie…om du heter så…
  Har sökt efter en mailadress till dig…men nix…så det blir den här vägen.
  Varför framgår av den här skärmdumpen…
  http://dokubank.files.wordpress.com/2008/11/natalieswiew1.jpg som ledde till den här…

  Jag är alltså samme Alf Susaeg som skrev artikeln ”Samhällsfördärvarna” för tolv år sedan. Vem är du? – var hittade du artikeln…och varför använder du den? – idag?
  Har förstås inget emot det…tvärtom…men då du bevisligen använt artikeln…av allt att döma inte som vanligt ”för att jävlas med författaren”…och författaren så sällan stöter på sådana människor…blev han FÖRSTÅS intresserad av vad som rör sig i en SÅDAN människa…

  Det var allt ‘författaren’ hade…förutom (har)adressen
  susaeg@hotmail.com
  och en av SBR(SvenskaBautaRådisar) RIKTIGT avskydd websida…http://ordetkontrasaken.blogspot.com/
  …om någon är intresserad..:)

 3. nathaliesview Says:

  MaktPyramid-MaktElitens Galenpannor … vilket långt ord … 🙂

  Kan också omnämnas såsom ”Ekonomisk-Parasit-Elit-Grupp”… och/eller ”Intelligenta Gangsters (IG)” …

  Så Josef – varför inte göra en insats och signera namnlistan för införandet av en författningsdomstol. Kanske alltid en början …
  hmm … eller slutet på något som varit sååå otrevligt såååå ….

  Voila!! http://www.forfattningsdomstol.se/?sida=citat

 4. nathaliesview Says:

  Hej Alf,

  Trevligt att du tittade in hit i min blogg-sfär. 🙂

  På Bankrättsföreningens website hittade jag din artikel om Samhällsfördärvarna. Bankrättsföreningens skribenter har en hel del kristallklara tankegångar vad anbelangar Sveriges demokratiska rättsystem. Tack och lov …

  (Kontaktar dig via mail ang. resterande. Min emailadress nathaliesview@gmail.com)

  ”SAMHÄLLSFÖRDÄRVARNA” är så mitt i prick – om än artikeln har tolv år på nacken – är den lika aktuell idag som då! Har du noterat att vi åter befinner oss i bankkris …? Sexton år sedan den senaste … hahah …
  Hoppas det är okey för dig om jag saxar in artikeln även här?

  Media förbiser regelmässigt orsakerna till den svenska samhällskrisen. Närmar sig aldrig källan. De ansvariga, personerna, individerna. Varför kan man fråga? Alla bär naturligtvis sitt ansvar för det som sker. Men ingen kan med fog säga att ansvaret för det pågående samhällsfördärvet är lika stort, hos alla.

  Det är obestridligt att en liten maktelit är skyldig till gigantiska stölder och lagbrott i samband med den svenska bankskandalen. Lika obestridligt är att samma fåtal bär huvudansvaret för det jättelika sjukahusproblemet. Två närmast ofattbart omfattande svenska skandaler som den lilla eliten ifråga har mörklagt och som INGEN får närma sig idag

  Hur är det med lag, rätt och demokrati här i landet, egentligen?

  Det fåtal som har skapat förödelsen lever i högönsklig välmåga. På svenska slott och herresäten. De hundratals miljarder av bl a allmänna medel som har hamnat i samma fåtals fickor talar ingen om, offentligt. De grova svek och brott som är grund till alla dagens kriser talar ingen om, offentligt. Nedskärningarna, arbetslösheten, sjukvårdskollapsen, orättvisorna, korruptionen, rättsuppluckringen, klassklyftorna, övergreppen, våldet, brutaliteten…

  Det är varje rättssinnad medborgares självklara skyldighet att efterförmåga bidra till att dessa svinpälsar, samhällsfördärvare kalla dom vad man vill – dras ut på scenen. Detta gäng kriminella ‘aktörer’ som i mörkret drar i alla trådar av betydelse men som aldrig öppet visar sina rätta nunor, namn och konster. Aktörer som dessutom fortsätter ödeläggelsen. Nu för att dölja egna brott, skydda ‘bröder’ och medskyldiga.

  Vi sitter alla, med samma rätt, i den gemensamt byggda båten. Den båt som ett allt mindre och mäktigare fåtal har tagit över. Den båt som detta fåtal nu betraktar som ”sin” och därför vill kasta resten över bord. Att båten har bordats genom brott i (nästan) alla former talar ingen öppet om. Det är det märkligaste av allt.

  Ett fåtal ‘kriminella’ har våldfört sig på ett helt land. Men folkets talesmän i detta land säger inte ett pip. Gör inte ett skvatt. Rotar lite här, petar lite där. För syns och ‘samvetets’ skull. Det finns bara ett ord: Skamligt!

  Tystnaden om och kring dessa svenska samhällsskandaler är en skam i sig. Att veta men huka, kröka och blunda, likaså. Alla kan dra ett strå till stacken. Tusentals anställda vid banker, försäkringsbolag, myndigheter och företag har de pusselbitar som behövs. Visa bitarna! Lägg ut dom på en egen hemsida på Internet. Eller skicka dom till någon som kan publicera.

  Alf Susaeg

  Tillbaka till: Sant & lögner i psykopatens spår

 5. Josef Boberg Says:

  Hmmm… – Nathalie – Måhända är ”Dom Kriminella MaktPyramid-MaktElit-Nissarnas/Selmornas GalenPannor” ett än längre ord – men än mera väl beskrivande kanske… 😈 / 🙄

  Jag gillar i o f s det här initiativet till en författningsdomstol – men jag förmodar att det är tänkt att fungera inom ramen för den rådande Demon-Kratin ❓ Den har jag slutat med att tro på, tyvärr tyvärr… 😥

  InterAktivt FolkStyre tror jag mera på som en lösning för wåra barn och barnbarn osv, faktiskt… 😉

  Men i o f s så utesluter ju det ena ej alls det andra, förhoppningsvis… 🙄

 6. nathaliesview Says:

  Josef,

  Om man tar en extra tanketur i ämnet – har du nog alldeles rätt för dig!!! Det är ju faktiskt helt sant att man inte bör bygga ett nytt fräscht hus på en gammal rutten illaluktande grundstomme …

  Om jag inte missminner mig betyder STAT på på latin att HÄMMA – det klingar rätt, eller …?

  Vilka söta uttrycksfulla solisar du införskaffat … hoppas du trots det kan känna lite glädje över den klassiska, vilken dyker upp här. 🙂

 7. Josef Boberg Says:

  Javisst… 🙂 – Nathalie – och jag hoppas att Du fantastiska solstråle i MaktPyramidMörkret gillar det här

 8. nathaliesview Says:

  Wow Josef …

  Tack snälla för Din vackra omtanke!!! 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: