DEN GLOBALA ELITEN ÄR EKONOMISKA MASS-KONSUMERARE – – – ”De Nya Soldaternas” uppgift är att utföra elitens vilja … inte längre att skydda nationen, familjen eller det traditionella levnadssättet …

Soldater från den ”föråldrade militära paradigmen” har ingen plats i det nya samhället. Skyldigheterna för de nya soldaterna handlar inte längre om att skydda nationen, familjen, eller det traditionella levnadssättet.
De nya soldaternas uppgift är att utföra eliten vilja. Den gamla vaktstyrkan måste elimineras och behandlas som fiende till regeringen som de en gång servade med lojalitet och heder.

These soldiers of the ”obsolete military paradigm” have no place in the new society. The duty of the new soldier no longer involves the protection of nation, family, or the traditional way of life. Now, the new soldier’s duty is to impose the will of the elite. The old guard must be weeded out and treated as enemies of the government they once served with loyalty and honor.

The War at Home

9 svar to “DEN GLOBALA ELITEN ÄR EKONOMISKA MASS-KONSUMERARE – – – ”De Nya Soldaternas” uppgift är att utföra elitens vilja … inte längre att skydda nationen, familjen eller det traditionella levnadssättet …”

 1. ohlundonline Says:

  Gott Nytt År, Nathalie! 🙂

  Lord You’re Holy är en fin sång tycker jag.

  Mycket nöje! 🙂

 2. nathaliesview Says:

  Philippe,

  Önskar Dig ett himla trevligt år 2009!! 🙂

  Sorry … men jag inte så intresserad av religion!

  Trots det är musiken vacker … tack för Din omtanke … 🙂

 3. Helena Palena Says:

  God fortsättning på allt!

  • nathaliesview Says:

   Snabbt hej till Josef och Helena – hoppas ni fått en god rivstart på år 2009 … 🙂 ?

   Är off line för närvarande, återkommer … tills dess sköt om er … Best wishes!

 4. carlnorberg Says:

  Sorry för att jag inte kunde svara, men ring igen.

 5. Josef Boberg Says:

  Kul att ”se” att Du är på G igen ❗ 🙄

  ”OM S K FRI FORSKNING
  …Över tvåtusen svenska professorer har berättat för oss om hur det ser ut för dem – för professorerna – de mest lärda på universiteten, de som skall leda forskningen in i framtiden. En del av dem säger att den fria forskningen är död. …

  Professuren som en garant för fri forskning är en papperstiger. Idag råder ekonomistyrning dvs den forskar bäst som drar in mest anslag.

  … Universiteten är mer och mer i händerna på externa finansiärer och utvecklas till forskarhotell. …

  Hälften av de 2100 professorerna säger att de är mer eller mindre politiskt styrda i sin forskning, tex när det gäller vilka undersökningar som de kan få anslag till.

  … Företag har ibland varit nervösa över spetsiga slutsatser. Representanter för statliga myndigheter och departement likaså. Där finns alltid ett outtalat hot om repressalier.

  … Och flera liknande fall kommer fram i vår enkät. Till exempel har rapporter inom miljöforskning vattnats ur för att passa myndigheter eller branschorganisationer. Avsnitt ur rapporter har strukits.

  … Men, sin fina titel till trots, vill flera professorer inte berätta om det här, öppet. Av rädsla för att stöta sig med bidragsgivarna. När Kaliber frågar om intervjuer för att alla ska få ta del av dessa berättelser, drar sig flera professorer ur. De är helt enkelt rädda för att inte få nej på framtida ansökningar, att finansiärer ska dra sig ur samarbete eller bli ovän med kollegor som sitter i forskningsråd.

  …Jag har varit med om företag som krävt kanske tio års tystnad innan publicering, eller att resultaten inte publiceras alls.
  – Kan man säga nej till såna krav?
  – Ja, men då kanske de vänder sig någon annanstans.
  Det är just det här de flesta etiska konflikter handlar om – rätten att som forskare få berätta vad man kommit fram till. Rätten att publicera och det även om resultatet inte är helt kul för den som betalat. Rätten att få publicera resultat är en av de viktigaste principerna för forskning – och står inskrivet i högskolelagen. …”
  – slut citat härifrån.

  Olle Johansson är en sådan forskare som är ”portad” i massmedia och av etablissemanget – såväl som inom den svenska forskarvärlden, tyvärr tyvärr… 😥 – trots att han sedan början på 80-talet har påvisat ett signifikant samband mellan IT-smog från mobiler och t ex hjärncancer – och då särskilt för barn och tonåringar ❗

  Men i o f s så är hjärncancer ej så farligt – för dom avlider ju eller kan operaras – så att dom blir någotsånär ”friska” igen. Men vad som är allvarligt är att det kan befaras att kanske 20-30 % – av dagens barn och tonåringar – kan drabbas av en fördumningsprocess p g a mobilerna och IT-smogen generellt sett – som gör att dom redan vid 20-30 års ungdom har diagnosticerbar Alzheimers sjukdom och/eller åldersdemens.

  Ifall Olle och många med honom har rätt – vad gör Wi då med alla dessa ungdomar i början av sina liv som vuxna ❓

 6. nathaliesview Says:

  Bra att du håller oss uppdaterade Josef! Stort tack!
  GGGGGGGGGGgggggggggggg…… 🙂
  Hörs snart!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: