Let’s see Carmen, om jag kan besvara din fråga…!? Inledningsvis kan jag berätta att full tankefrihet och privatliv inte längre existerar för många medborgare i Sverige och world wide!!! Den svenska statsmakten bedriver verksamheter för organiserade identitetsstölder för att därefter implementera medborgarna i teknologisk människohandel och i slaveri genom de sociala ingenjörskonsterna…i klarspråk utgör våra personuppgifter ett politiskt maktinstrument, då de hamnar på de matematiska arkitekternas skrivbord och därefter programmeras i Artificiella Intelligenser med potential att kontrollera, manipulera, attackera och handikappa en individs biologiska processer…efter uppdragsgivarens behov. Science-fiction? NEJ!!! Däremot en statshemlighet.

There is a creepy thing about leaders…ursäkta, jag menade leather

Professor Daniel Solove, George Washington University Law School, uttalar sig i ämnet, och länken finns här: Identitetsstöld, privatliv och arkitekturen av utsatthet

Att förstå identitetsstölder i termer av arkitektur, visar att det är en del av ett större problem, som lagen hittills ignorerat.

Utöver arkitekturen för kontroll, ser vi utveckligen av ”arkitektur av sårbarhet”, som skapar en värld där människor är utsatta för betydande skador, och hjälplösa att göra något åt det!!

9 svar to “Let’s see Carmen, om jag kan besvara din fråga…!? Inledningsvis kan jag berätta att full tankefrihet och privatliv inte längre existerar för många medborgare i Sverige och world wide!!! Den svenska statsmakten bedriver verksamheter för organiserade identitetsstölder för att därefter implementera medborgarna i teknologisk människohandel och i slaveri genom de sociala ingenjörskonsterna…i klarspråk utgör våra personuppgifter ett politiskt maktinstrument, då de hamnar på de matematiska arkitekternas skrivbord och därefter programmeras i Artificiella Intelligenser med potential att kontrollera, manipulera, attackera och handikappa en individs biologiska processer…efter uppdragsgivarens behov. Science-fiction? NEJ!!! Däremot en statshemlighet.”

 1. Josef Boberg Says:

  Hmmm… – Nathalie – detta är väl i grund och botten inget nytt under himlen precis (ifall Wi bortser ifrån tekniken att göra det med) – för så har ju Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder haft det i nu mer än 6 000 år, tyvärr tyvärr… 😥

  I o f s så kan jag ha fel i det – men det tror jag ej alls själv på.

  ”Tänk på barna” (video 3 min).

 2. Carmen Says:

  De menar att de forskar på oss människor för att handikappade ska kunna gå och sjuka ska kunna minnas, men i själva verket verkar de endast fördubbla antalet.

 3. nathaliesview Says:

  Josef,

  Det kanske är ett utomjordiskt och/eller elit-projekt/överste prästerna som från början – började leka gud, genom att använda olika kalendrar (ex. vår nuvarande gregorianska, julianska, judiska med meton-cykeln etc..) programmerade i avancerade teknologier..?

  Kanske var det den kunskap Adam och Eva snuddade vid, för att därefter straffas, så religionsmyten och slaveriet kunde fortsätta. Vem vet?

  Vad står HAARP och CERN för idag? Vad står operationerna för? Kostsamma är de i alla fall!

 4. nathaliesview Says:

  Carmen,

  Cleaver svar!

 5. Carmen Says:

  Jo Nathalie, det var en mycket sofistikerad kommentar.
  Adam och Eva blev straffade eftersom de hade kunskap.
  Och sedan dess har alla idioter levt i paradiset.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: