Syntetisk Telepatibrainsignals

Osynliga Vapen

Ett av världens mest överlägsna vapen är osynligt! Detta är inte längre science fiktion

Satellit GPS-kameror och mikrovågsradarsystem tillsammans med parallelldatorer, signal processering, sensorteknik, mönsteridentifiering, tal syntes, lärande system mm. möjliggör trådlös anslutning på en människas hjärna. Systemen tillåter läs och tal kommunikation mellan hjärna och dator. Hjärnan saknar en brandvägg varför detta är ett av mänsklighetens absolut råaste vapen.

Syntetisk telepati utvecklas av neuroforskare som en medicinsk avbildningsteknik och används f n v som ett verktyg/programvara för att kopiera en hjärnas beteende. En svensk översättning är gjord av programvaran vilken f n v används i Sverige av forskningen. [Länk]

Kan Sverige och svensk regering skydda medborgare och förhindra människotortyr under utvecklingen av trådlösa brain machine interface?

Svensk forskning utnyttjar icke tillkännagivna metodiker samt svensk sjukvårds föråldrade kunskap inom psykiatriska sjukdomar för sin forskning

På samma sätt som en människa lär känna en annan människa bit för bit genom umgänge kopierar datorn genom ett självlärande system alla tankar som används när du talar, tänker och utför sysslor. Även känslor omfattas i denna kopiering, känslor kläs oftast i ord. Efter c:a ett års lärande klarar det lärande systemet att själv driva en dialog med objektet.

Det lärande systemet saknar respekt, empati och kan inte svara på frågor. Systemet är konstruerat för att driva en dialog genom att aktivera frågor och påståenden vilket skall leda till konversationer mellan objektets hjärna och datorn. Med denna metod ökar det lärande systemet sin intelligens bit för bit och blir smartare för var dag.

Slutresultatet är en artificiell hjärna som har tillgång till ditt förflutna bättre än du själv. Jämför med hur snabbt en dator håller reda på alla dina filer, brev, mail, musik mm, blixtsnabbt sorterar den och hämtar det du söker efter, en dator glömmer heller aldrig. Skräckscenariot är teknologin som möjliggör att en annan person (forskare) har kopierat dina tankar under 2 år och har bättre koll på dem än du själv. Forskaren försöker dessutom manipulera och hota dig med ditt egna jag.

Forskarna samlar information ifrån flera kopierade mänskliga intelligenser samman i en artificiell super-datorintelligens.

Offren plågas hårt i denna osynliga tortyr meningen är att driva objektet till att kasta in handduken. Lyckas forskningen med detta så får forskningen svar på vilka irrationella tankar dyker upp före och under denna process. Informationen är ovärderlig information för kartläggningen hjärnan ur perspektivet ”allt ifrån gener till mänskligt beteende”. Det är också ett avancerat sätt att ta fram information till läkemedelsföretag för framtida mediciner.

Misslyckas offret med att kasta in handduken så hamnar offret med automatik enligt svensk lagstiftning inom psykvården, en gång för alla stämplad att icke vara trovärdiga i frågan om psykisk hälsa.

I båda fallen är poängen ifrån forskarnas sida att dom är oantastbara.

Arbetssättet, att via mikrovågskameror och artificiella neuronnätverk ha kontakt med ett lärande system 24 tim om dygnet ödelägger familjer, arbeten, ekonomi mm för ett antal personer i Sverige idag. Dessutom avlyssnas samtliga andra personer under forskningsstudien som tar flera år att genomföra, personer som talar med objektet som anslutits till syntetisk telepati, politiker, polis, bankkontakter, läkare, företrädare inom näringslivet m fl.

Svenska neuroforskare samarbetar med IBM, ett av världens största datorföretag för att studera ”mänskligt beteende”. Studien ger information till neuroforskningen i kapplöpningen om att kartlägga hjärnan.

Datorföretaget får information om hur hjärnan reagerar, lär, associerar, selekterar information genom en ständig dialog med syntetisk telepati som verktyg. Detta ger möjligheten att skapa artificiell intelligens. Hur skall datorföretaget annars kunna få tillgång till informationen hur hjärnan arbetar?

Sverige har ett enda neuroforskningsinstitut, ambitionen för detta institut är att bli världsledande, institutet Samarbetar med bl a med IBM.

USA har ett flertal befintliga metodiker för kommunikation med hjärnan inom ”non lethal weapon” befintliga satellitvapen samt det globala Echelon. Sverige har ett regeringsavtal med USA om utveckling av produkter inom ”home land security systems” Sverige har tillgång till dessa satellitvapen i och med avtalet. [Länk till dokumentet]

Den syn och kunskap som sjukvården och svensk lagstiftning f n v har inom informationsteknik gör att den här typen av människotortyr som jag beskriver tillåts och är möjlig att utföra i Sverige.

Relaterade länkar och referenser

Konstgjord hjärna

Svensk dator som får egen vilja

Datorn talar med nerver

Nano-teknik

Stockholms universitet

Today UCI

Tillbaka till startsidan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: