Önskar Alla i bloggosfären ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2010! –Samtidigt vill jag passa på att rikta Allas uppmärksamhet mot följade: Vi bevittnar alla skapandet av det ”Globala Elektroniska Koncentrationslägret” och kriser, konflikter och krig används för att motivera implementeringen!

”Människan tenderar att darra inför en tänkt fara, men är för lat för att se den riktiga faran”. – Douglas Reed.

Läs gärna Olga Chetverikovas artikel om den nya världsordningen (NWO).

2 svar to “Önskar Alla i bloggosfären ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2010! –Samtidigt vill jag passa på att rikta Allas uppmärksamhet mot följade: Vi bevittnar alla skapandet av det ”Globala Elektroniska Koncentrationslägret” och kriser, konflikter och krig används för att motivera implementeringen!”

 1. Carmen Says:

  Hej. Jag är ett offer och jag vet vad du pratar om mycket väl. För att detta ska ske brukar forskarna ha mycket stor tålamod. Många människor runt om i världen torteras varje dag dygnet runt. Jag tycker att det bör finnas någon grupp på Internet så att man agerar tillsammans och dela erfarenheter med varandra. Våra liv har tagit över av ”osynliga” men mycket starka makter som vi inte har någon kontroll över men som tyvärr har kontrollen över oss: våra hjärnor och våra organ i kroppen. Vi isoleras och detta sker mitt framför ögonen på andra människor som får rollen att mobba oss för att vi ska må ännu värre. Mobbning, stalking och isolering går hand i hand. Människorna måste vakna innan det är för sent.

 2. nathaliesview Says:

  Hej Carmen!

  Tack för din mycket viktiga kommentar! Instämmer, det borde finnas en svensk grupp på internet för att dela erfarenheterna kring den statliga tortyr som pågår! Soo lets go…. här är en ganska nystartad webbsida i ämnet: http://zanning.wordpress.com/2010/02/14/brottslingarna-skriver-om-sig-sjalva/
  Min uppfattning är att detta ämne i slutfasen tillfaller skapandet av en Orwelliansk militärdiktur, där en stor grupp människor blir styrda av några få, med dessa extremt avancerade maktvapen i deras tyranniska händer…

  I vilken del av landet befinner du dig?

  Mvh/Nv


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: